joi, 4 septembrie 2014

Anunt

CONFERINTA JUDETEANA DE ALEGERI
A U.G.S.R. HUNEDOARA

Doamnelor si domnilor presedinti de federatii sindicale si sindicate,

Pe data de 9 septembrie 2014, la orele 11.00, la Deva, in Sala Polivalenta a CARP Deva din str. Traian nr. 33, Uniunea Generala a Sindicatelor din Romania (UGSR) organizeaza conferinta judeteana pentru alegerea conducerilor locala si judeteana a UGSR.

Am primit, din parta domnului presedinte al UGSR, dl. Stefan Calinescu, rugamintea de a va transmite invitatia de participare, in vederea unei posibile colaborari viitoare cu CNSC, la acest eveniment.

 Va prezint, in anexa, documentele primite (clic aici pentru vizionare si descarcare in format PDF).

Cu stima,

Coordonator CNSC,

Prof.  dr. Mircea DOGARU

Un comentariu:

  1. Societatea SIND ROMÂNIA SRL a fost înființată, în 1992, de cele trei mari confederații sindicale – CNSLR, Cartel Alfa și CSI Frăția –, pentru a jefui, practic, așa după cum aveam să constatăm ulterior, în interes de gașcă, bazele turistice și de agrement ale Uniunii Generale a Sindicatelor din România, instituție care, după cum am arătat deja în numerele noastre anterioare, n-a fost niciodată desființată.
    Printr-un abuz de fapt și de drept greu de admis și de înțeles, UGSR, deși a existat în toți acești ani, a fost ținută în afara mișcării sindicale.
    Liderii marilor confederații sindicale înființate după 1989 au preluat patrimoniul sindical și, după ce l-au împărțit frățește, l-au devalizat continuu și premeditat, înstrăinând bunuri de valori imense ce aparțineau, de drept și de fapt, milioanelor de pensionari (azi), cotizanți (ieri) ai UGSR. Tot ce s-a adunat de-a lungul unui secol de existență în patrimoniul UGSR, instituție ai cărei membri cotizau regulat cu 1 la sută din salariu (în 1989 numărul lor era de 7,5 milioane de cotizanți), a fost prăduit în ultimele două decenii de câțiva indivizi care, în loc să ocupe celulele închisorilor, au devenit multimiliardari ai tranziției și/sau politicieni cunoscuți, ori au rămas boieri sindicali controlați de putere, oricare ar fi fost ea.

    RăspundețiȘtergere